Wednesday, June 12, 2013

Az Zain Wangsa Maju

  11/6/13 8 mlm. Balik keje dr Damansara terus g Tmn Melawati bayar bil letrik. Dah siap bayar nak balik teringat plak kat fan Kppmi kata ada az zain kat area Wangsa Maju. Ingat nak cari Mart melayu nih pasal org umah pesan beli shampoo. Boring ah asek kena tipu ngan sepet pkai jenama Muslim. Dari Melawati masuk simpang wangsa melawati dok usha deret kedai seblh kiri terfokus satu kedai yg mmg di cari2. Lerr kat sini upernya Az Zain, punya lama dok area sini baru sekarang ternampak adeii :p .. Alhamdullilah kul 9 lebih buka lagi.. Jom Terjah.
(klik read more)                    peta gps kppmi huhuhu                                                
Jangan terkejut plak klu tolak pintu tak leh buka, pasal pintu auto lock atas sebab2 keselamatan. Hajjah scan dlu pelanggan seblum unlock pintu.

ada pun bio sinar kt depan mata, ingat  citer dongeng

ternampak plak ayam organik apa lagi sambar sekor ler. Sabun pencuci  baju Active yg di perkenalkan oleh owner kedai.

Owner mart kata produk muslim. Admin percaya sangat2 lah pasal ada cop spt kat bawah.

PPIM wa cakap lu.. 100% admin percaya

susu ilham dan biomil, antara yg terbaek utk bayi muslim. wat masa nih owner tu kata stok tak pernah putus.

Caya lah Zuza. bermakna Zuza masih segar bernyawa.

misteri semerah padi. pernah nampak tak beras nih kat hypermarket?

bihun kesayangan ku

yg atas laksa muslim

nih rupanya tepung faiza. kualiti bungkusannya lebih hebat dr blue key

Agro Mas da best

alternatif dr beli yg tin kaler hijau

agro mas white coffee yg terbaik kata boiboi boy

makanan ala barat buatan muslim

pizza pon ada.. tu dia

tanpa was2 dan ragu2 lagi sehingga boleh di makan begitu saja

ini ikan bilis bukan pulau pangkor mali loo. soli lah apek

ini sabahan muslim punyer tau. import dr sabah bah

minuman coklat pengganti tin hijau

oh mak siti

spagetti pon ada, siap ada udang pehh

pizza frozen

sudut farmasi.. info terbaik

peh teh tahap dewa pon ada

operasi berterusan

banner kat luar kedai



alahai kamera tpon admin kualiti cap ayam
vit cat makanan kucing halal

produk kecantikan yg dijamin halal
pasal shampoo sebotol (yg kat tengah2 tu) tak pasal2 kawan2 dia nak ikut sekali "menziarah' rumah admin heheheh.

p/s french fries nih owner Az Zain kata kilang dr Belgium. Owner kilang tu dh peluk Islam. :)

 Kesimpulan admin mmg kedai nih pure muslim. Bos dia mmg anti produk non muslim own @ made,  tak kira walau tisu sekali pon. Owner nih telah membuka rahsia yg paling menyakitkan hati... Minyak masak Alif dan Saji di kongker oleh pengedar sepet((((((( shelake punya sepet sampai felda pon hilang telur ngan puak sepet nih. Siap nak tukar transporter dari syarikat india skrg nie kpd Tiong nam yg dah kaya raya tu.Siap kurang ajar stok minyak hanya diturukan kat kaki lima jalan dan owner kena bawa masuk ke stor by own hand tak mcm transport yg sebelum ini pikul terus sampai stor. apa kejadah nih Felda? Hajjah tu pon mengeluh susah nak dapat stok minyak saji. Yg Minyak alif langsung tak dapat pasal supplier cina betina tu kenakan syarat kena ambil pampers mami poko kalau hendak stok minyak alif.. gamp... betoi lah depa nih.. Apahal felda nih???? Hajjah tu turut bimbang kalau si sepet tue tiru packing Felda !!! Sapa nak tanggung azab nih nanti Felda?? lu pikir lah sendiri doa org yg teraniya!!!

Antara produk2 yg di jual :

susu ilham
susu biomil
Ais krim parabella
smart coco 
hadi neutral meal
rahsia alampulih

azzainwm.com
Lokasi Az Zain






3 comments:

  1. Mmg tgh cari ayam organik jumpa pula blog ni...kedai pon dekat jah dgn rumahh...thankss for info!

    ReplyDelete
  2. Assalam, jemput semua ke HAB Halal - Usrah Halal Market, Wisma Wisma MAIS Seksyen 3 Shah Alam. (blkng mc donald). Tel 016 9060100/ 013 2917012. Berbagai PRODUK MUSLIM & mAKANAN SUNNAH di sini...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum wbt

    Dengan berbesar hati kami menjemput Tuan/Puan/Saudara/Saudari untuk menyertai,

    Muslim Product's Fashion Lifestyle Fest 1.0
    Tarikh : 30 April & 1 Mei 2016
    Hari : Sabtu & Ahad
    Masa : 10 pagi - 12 tengah malam
    Tempat : Stadium Malawati Shah Alam.


    Advertisement and Promotion Pihak kami adalah seperti berikut:

    - Radio Hotfm
    - TV 9 menerusi NLKO
    - Billboard
    - Edaran Risalah Sebanyak 24 000 pcs
    - Menerusi media sosial vendor yang menyertai Muslim Products. Fashion & Lifestyle Fest 1.0
    - Menerusi Fizo Omar Channel
    - Bunting and Banner


    Pelbagai aktiviti menarik akan diadakan,

    Pertunjukkan fesyen dari vendor yang menyertai,
    Cabutan bertuah
    Persembahan dari Artis
    dan banyak lagi program yang kami adakan.

    Disini kami mencari VENDOR bagi yang berminat untuk menyertai



    ( Utk lebih terperinci saya sertakan attch..)
    * Harga
    * Floor Plan

    Di antara Vendor-Vendor yang dijemput adalah:
    - usahawan pakaian muslimah
    - usahawan jubah & shawl
    -usahawan tulisan kufi
    - usahawan kesihatan dan kecantikan
    - usahawan pakaian kanak-kanak
    - usahawan produk tempatan seperti kasut, handbag & accessories
    - usahawan kraf-tangan
    - usahawan islamiah seperti Sykt Insuran Takaful, Travel Agencies, Produk perbankan Islam
    - gadjet telefon, laptop dll
    - usahawan makanan seperti cake, muffin, biskut, kerepek dsbnya.


    Jika Berminat Cik / Pn boleh hubungi untuk tempahan booth,
    Event kami berkonsepkan "first Come first Serve"
    Untuk tempahan pihak Cik/En perlu membuat bayaran 50% secepat mungkin and baki bayaran selewat-lewatnya 28hb Februari 2015. Sebarang pertanyaan boleh hubungi pihak kami.

    Utk Info Lanjut @ Tempahan Booth, boleh Hubungi:

    cik nabilah
    Sales Executive

    Email : sitinurnabilahr@gmail.com
    Tel : 03 - 2698 0017 | 013- 409 4313

    Peganjur:
    ILHAM CREATIVE EVENT
    event.promotions.exhibitions

    Lot.3.29 A & 3.29 B Tingkat 3,
    Pertama Kompleks,
    Jalan Tuanku Abdul Rahman,
    50100 Kuala Lumpur.

    ReplyDelete